fbpx

Werken in de zorg? Meld je aan bij zorgbemiddelingsbureau OvA Zorg!

Ben jij een zorgprofessional en zoek je een uitdagende, flexibele baan in de zorg? OvA Zorg is een zorgbureau en partner waar zowel de zorgprofessional als de zorginstelling terecht kan voor zorg op maat. Wij ontzorgen de zorgprofessionals en zorgorganisatie en staan garant voor een heldere communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Wil je graag korte lijnen, mensgerichte zorg en persoonlijk contact tussen alle partijen? Meld je dan vandaag nog aan. OvA Zorg staat voor flexibiliteit, loyaliteit en betrouwbaarheid. OvA Zorg is werkzaam in verschillende sectoren: de jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en ambulante zorg.

Detachering in de zorg, iets voor jou?

Werken in de zorg als detacheerder kan heel flexibel en afwisselend zijn. Elke dag kan weer anders eruit zien, omdat je voor verschillende opdrachtgevers werkt. OvA Zorg zoekt voor jou de beste samenwerking die op jouw verzoek langdurig of kortdurend is. We zijn gespecialiseerd in detachering in de zorg en weten als geen ander wat de zorgprofessional en de zorginstantie wil. OvA Zorg biedt het beste voor alle partijen. Ben jij op zoek naar een detacheringsfunctie? Meld je dan vandaag nog aan als ZZP’er, parttimer of interim-manager, dan zoeken wij een zorginstelling die bij je past!

OvA Zorg, hét uitzendbureau voor de zorg

Het uitzenden van zorgprofessionals is onze specialiteit. Ben jij een ZZP’er in de zorg en zoek je een flexibele baan? OvA Zorg kijkt naar de behoeften van cliënt én professional. We zoeken de beste match voor alle partijen. Meld je aan bij ons uitzendbureau voor de zorg en vind je droombaan! Profiteer bovendien van vele andere voordelen:

  • Minder tijd kwijt aan sales
  • Profiteer van de connecties van OvA Zorg
  • Stel al je vragen aan onze professionals
  • Volg cursussen en trainingen
  • Snel aan het werk

OvA Zorg als zorgbemiddelaar

OvA Zorg is een zorgbemiddelingsbureau in Arnhem dat zorgt voor de connectie tussen zorgprofessionals en zorgorganisaties. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze connectie flexibel, loyaal en persoonlijk is. De professionals van OvA Zorg hebben ervaring in de zorg, we weten wat de behoefte is van zowel zorgprofessional als zorgorganisatie. Ook hebben we de kennis in huis over procedures en regelgeving. We weten welke documenten je nodig hebt en beheren deze binnen een veilige omgeving. Lees meer over onze zorgbemiddeling.

Onze blogs

Laatste nieuws

Topverhalen in de secties Gezondheid & Geneeskunde, Geest & Hersenen en Goed leven. Uw bron voor het laatste onderzoeksnieuws.

Maak Kennis Met

werken in de zorg
Met ruime ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgprofessionals en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met: