fbpx

Uitzendbureau zorg

Uitzenden van zorgprofessionals

OvA Zorg is hét uitzendbureau voor de zorgprofessional

Ben jij als ZZP’er werkzaam in de zorg en zoek je een uitdagende, flexibele baan die écht bij je past? Waarbij er wordt gekeken naar de mensen, zowel cliënt als professional? Dan ben je bij OvA Zorg aan het juiste adres. OvA is een zorgbureau waarbij je naast detachering en bemiddeling ook voor zorg uitzendbureau terecht kunt. OvA Zorg helpt zorgprofessionals en zorginstellingen door het hele land en zoekt de beste match voor alle partijen. Meld je vandaag nog aan bij het uitzendbureau zorg en krijg de baan van je dromen!

Waarom uitzendbureau OvA Zorg?

Ons uitzendbureau in de zorg verbindt professionals aan zorginstellingen. Meld je aan en profiteer van de volgende voordelen:

  • Je bent minder tijd kwijt aan sales en kan deze waardevolle tijd investeren in jezelf. Start bijvoorbeeld een cursus of training via ons uitzendbureau.
  • OvA Zorg heeft de juiste connecties en zoekt naar de beste match voor jou.
  • Bij ons kan je terecht voor al je vragen.
  • We zijn idealisten. Wij geloven in een betere wereld voor iedereen. Met betere zorg, door mensen en organisaties op de juiste manier te verbinden. En door een deel van onze fee in te zetten voor zorgprojecten.

Zorg is mensenwerk

Bij OvA Zorg vinden we dat zorg mensenwerk is. Echter zien we een tekort aan maatwerk in ons werkgebied. Er is weinig aansluiting tussen de professionals en de zorgvrager(s), nauwelijks betaalbare dienstverlening en vrijwel geen transparantie vanuit de opdrachtgevers. Hier brengt OvA Zorg verandering in. Flexibel, loyaal, transparant en betrouwbaar is waar we voor staan. En vooral: zorg op maat. Bij ons vind je de baan die het beste bij je past. Wil je ook aansluiten bij het uitzendbureau voor de zorg? Meld je dan nu aan!

Groeien bij OvA Zorg

Als je jezelf aanmeldt bij het uitzendbureau OvA Zorg, krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Heb je een bepaalde cursus nodig? Wij regelen het voor je. Daarmee vergroot je jouw kansen op een baan in de zorg die bij je aansluit. OvA Zorg biedt trainingen, cursussen, coaching en begeleiding.

Wij ontzorgen jou

Bij OvA Zorg draaien we de rollen eens om: nu zorgen we voor jou. Dat betekent snel een passende baan waar je blij van wordt. Alles wat tijd kost, is geautomatiseerd. Na de aanmelding kom je in een afgeschermde omgeving waar je jouw profiel kunt beheren, zoekopdrachten uitvoert en je uren registreert en factureert. Ondertussen bemiddelen wij tussen de opdrachtgever en de professional. Zo heb je geen zorgen over je baan in de zorg. Ben je een zorgprofessional? Of werkzaam bij een zorginstelling? Meld je vandaag nog aan bij OvA Zorgbemiddelingsbureau Arnhem!

Onze blogs

Laatste nieuws

Topverhalen in de secties Gezondheid & Geneeskunde, Geest & Hersenen en Goed leven. Uw bron voor het laatste onderzoeksnieuws.

Maak Kennis Met

blank
Met ruime ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgprofessionals en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met: