fbpx

Zorgbemiddeling

Bemiddelen | Detacheren | Uitzenden

Heb je meer zorgprofessionals nodig of ben je een zorgprofessional die inzetbaar is? Vraag je je af wat de mogelijkheden zijn? OvA zorg is de brug tussen de zelfstandige zorgprofessionals en zorginstellingen. Wij maken ons sterk voor zorg op maat en kijken per individu naar welke ondersteuning nodig is

Waarom kiezen voor zorgbemiddeling?

In de basis verbindt een zorgbureau de zorgprofessionals aan zorgorganisaties. De voordelen om je aan te melden:

  • Je hoeft zelf minder tijd aan sales te spenderen. Een zorgbureau brengt de professional en zorginstelling samen.
  • Een zorgbureau heeft de juiste connecties wat de kans op een match vergroot.
  • Je wordt ontzorgt omdat je in jouw online omgeving je administratie kunt doorvoeren. OvA zorg is daarnaast altijd bereikbaar voor een vlot antwoord en passende oplossing.

Waar OvA zorg voor staat

Wij brengen zorgprofessionals en zorginstellingen met een personele zorgvraag samen. Dit doen we door middel van flexibiliteit, loyaliteit en een persoonlijke benadering. Doordat we zelf ervaring hebben in de zorg spreken we de taal, begrijpen we de zorgprofessionals en zorginstellingen en hebben we de juiste kennis van procedures en regelgeving in de zorgsector. We weten welke documentatie vereist is en we ontzorgen je door deze voor je te beheren binnen een veilige omgeving. We zijn flexibel omdat zorgprofessionals zich kunnen inschrijven voor meerdere functies als ZZP’er, part-timer en interim management functie.

Passie en plezier staan voorop

Bij OvA zorgbureau staat werken met passie en plezier voorop waarbij we de zorgprofessionals en zorgorganisatie zoveel mogelijk willen ontzorgen. Wij zorgen voor slimme en efficiënte automatisering in de zorg. Bij ons heb je te maken met korte lijnen, snel schakelen en heldere communicatie. Kortom, wij ontzorgen onze opdrachtgevers compleet en van A tot Z en dat is onze kracht

Waarom OvA Zorg?

Zorgbureau OvA zorg verbindt professionals aan zorginstellingen. Meld je aan en profiteer van de volgende voordelen:

  • Je bent minder tijd kwijt aan sales en kan deze waardevolle tijd investeren in jezelf. Start bijvoorbeeld een cursus of training via ons.
  • OvA Zorg heeft ruime ervaring in zorg, de juiste connecties en zoekt naar de beste match voor jou.
  • We zijn idealisten. Wij geloven in samen sterk staan. Dat doen we door betere zorg te bieden en de juiste mensen en organisaties op de juiste manier te verbinden. Daarnaast zetten we een deel van onze fee in voor zorgprojecten.

Onze blogs

Laatste nieuws

Topverhalen in de secties Gezondheid & Geneeskunde, Geest & Hersenen en Goed leven. Uw bron voor het laatste onderzoeksnieuws.

Maak Kennis Met

blank
Met ruime ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgprofessionals en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met: