fbpx

Over Ova Zorg

Gespecialiseerd in het detacheren, uitzenden en bemiddelen van zorgprofessionals

 

De zorg is continu onderhevig aan veranderingen. Een groot probleem in de zorg is het personeelstekort. Dat komt niet ten goede van de kwaliteit van de zorg. OvA zorg biedt voor dit probleem de perfecte oplossing.

“Door te werken met zorgprofessionals in de zorg kunnen wij onze klanten altijd een passende oplossing bieden” .

pexels-fauxels-

Wij streven naar een continue perfecte match tussen zorgprofessionals en zorginstellingen!

OvA Zorg gevestigd in Arnhem.

OvA Zorg is gevestigd in Arnhem en detacheert, bemiddelt en zendt zorgprofessionals uit door het hele land. Met ruime ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgverleners en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met:

Tekort aan maatwerk in de zorg

Zo zien wij dat er een tekort aan maatwerk is, we zien te weinig aansluiting tussen de professionals op de juiste casus (zorgbehoevenden of zorggroep), weinig betaalbare dienstverlening, nauwelijks transparantie vanuit de opdrachtgevers naar de zorgprofessionals en weinig persoonlijk contact. Dit is de aanleiding geweest om OvA zorg op te starten. Bij OvA zorg staan de mensen centraal waarbij we vooral een mensgerichte zorg aanbieden. Dit betekent dat we per individu kijken welke zorg nodig is. Zorg op maat dus. Bij alles wat we doen zijn de volgende 3 pijlers belangrijk: flexibel, loyaal en betrouwbaarheid.

Werkgebieden OvA Zorg

OvA is de brug tussen zorgprofessionals en zorginstellingen in verschillende sectoren in de zorg. Denk aan:
N
Jeugdzorg
N

Geestelijke gezondheidszorg

N
Gehandicaptenzorg
N
Ouderenzorg
N

Thuiszorg

Jouw persoonlijke brug naar ontzorgen

Bij OvA zorgbureau staat werken met passie en plezier voorop waarbij we de zorgprofessionals en zorgorganisatie zoveel mogelijk willen ontzorgen. Wij zorgen voor slimme automatisering. Bij ons heb je te maken met korte lijnen, snel schakelen en heldere communicatie. Kortom, wij ontzorgen onze opdrachtgevers compleet en van A tot Z.
N

Dak- en thuislozenopvang

N

Verslavingszorg

N
Ambulante zorg
N

Sociaal werk

N

Justitie

blank

Maatschappelijk onderscheidend ondernemen

Zorg is niet altijd en overal vanzelfsprekend. Vandaar dat we een deel van onze fee besteden aan projecten waarbij we een beetje het verschil kunnen maken. Dat kan overal zijn. In Nederland, als we zien dat een bepaalde groep ergens net buiten de boot valt. Of in het buitenland, op plekken waar helemaal geen zorg is.

Op de projectenpagina laten we zien waar we tijd en energie insteken. Als je daar vragen over hebt of meer over wilt weten, vertellen we dat met plezier.