fbpx

Detachering zorg

Je ziet steeds meer dat zorgorganisaties kiezen voor detachering in de zorg. Zeker nu in de Corona tijd is er een tekort aan zorgprofessionals. Detacheren of uitzenden, wat is het verschil nu eigenlijk? OvA zorg is een zorgbureau en partner waarbij je als zowel de zorgprofessional als zorginstelling terecht kunt voor zorg op maat!

Wat is detachering?

Bij detachering huurt een organisatie of bedrijf een werknemer voor een bepaalde tijd. Een werknemer is met een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst in dienst bij een detacheringsbureau. Het detacheringsbureau huurt de werknemer voor een afgesproken periode in. Detacheringsbureaus zijn vaak gespecialiseerd in een bepaalde sector, zoals detachering voor de zorg. Ben je op zoek naar een detacheringsfunctie in de zorg dan ben je bij OvA zorg aan het juiste adres. Je gaat voor OvA zorg aan de slag en wij zorgen voor een zorginstelling die bij jou past. Vaak gebeurt dit op basis van een langdurige overeenkomst. Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen jou en de zorginstelling ontstaat.

Redenen voor detachering zorg

Een bedrijf of organisatie kan om verschillende redenen behoefte hebben aan tijdelijke extra ondersteuning. Dit kan uitval door ziekte of verlof zijn, piekbelasting of een reorganisatie c.q. fusie. Speciale projecten kunnen ook reden zijn tot detachering, in het geval er behoefte is aan specifieke kennis of vaardigheden. Behalve voor een kortetermijnoplossing, kiezen organisaties soms ook voor een vaste flexibele professionele lange termijn oplossing.

Werken in de zorg als detacheerder

Wil jij meer afwisseling en flexibiliteit in je werk? Doordat je werkt voor verschillende zorg opdrachtgevers ziet iedere dag er weer anders uit. Zo kun je je eigen werktijden en werkgever bepalen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met:

  • Detacheren van zorgpersoneel
  • Uitzenden van zorgprofessionals als zorg uitzendbureau
  • Bemiddeling zorg – Voor zorgprofessionals en zorginstellingen

Waarom kiezen voor OvA detachering Zorg?

Zorgbureau OvA zorg verbindt professionals aan zorginstellingen. Meld je aan en profiteer van de volgende voordelen:

  • Je bent minder tijd kwijt aan sales en kan deze waardevolle tijd investeren in jezelf. Start bijvoorbeeld een cursus of training via ons.
  • OvA Zorg heeft ruime ervaring in zorg, de juiste connecties en zoekt naar de beste match voor jou.
  • Wij zorgen voor slimme automatisering in de zorgbemiddeling. Bij ons heb je te maken met korte lijnen en eerlijke en snelle communicatie.

Wil je meer weten over OvA zorg? Of heb je interesse? Schakel ons in als zorgemiddelingsbureau in Arnhem.

Onze blogs

Laatste nieuws

Topverhalen in de secties Gezondheid & Geneeskunde, Geest & Hersenen en Goed leven. Uw bron voor het laatste onderzoeksnieuws.

Maak Kennis Met

detachering zorg
Met ruime ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgprofessionals en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met: