fbpx

Zorgbemiddelingsbureau Arnhem

Bemiddelen | Detacheren | Uitzenden

Zorg verandert continu, maar zorg wacht nooit. OvA Zorg is het zorgbureau voor zorgprofessionals en zorginstellingen die zorgt voor een snelle match. We leveren zorg op maat, waarbij we kijken naar het individu en welke zorgprofessional daar het beste bij past. Weten wat OvA Zorg voor jou als zorgprofessional of zorginstelling middels zorgbemiddeling kan betekenen? Neem dan contact op met ons zorgbemiddelingsbureau Arnhem.

Waarom zorgbemiddelingsbemiddelingsbureau Arnhem?

Wij zien dat er een tekort is aan maatwerk, dat er weinig aansluiting is tussen de professionals op de juiste casus (zorgbehoevenden of zorggroep), weinig betaalbare dienstverlening, nauwelijks transparantie vanuit de opdrachtgevers naar de zorgprofessionals en weinig persoonlijk contact. Bij OvA zorg staan de mensen centraal waarbij we vooral een mensgerichte zorg aanbieden. Dit betekent dat we per individu kijken welke zorg nodig is. Zorg op maat dus. We zijn de fundamentele link tussen zorgprofessional en zorginstelling. Bovendien wordt er veel werk uit handen genomen, voor beide partijen. In jouw persoonlijke online omgeving kun je onder andere de administratie doorvoeren. Daarnaast hoef je minder tijd te spenderen aan marketing of sales. OvA Zorg heeft de juiste connecties al in huis, waardoor de kans op een snelle, duurzame match wordt vergroot.

OvA brengt zorginstelling en zorgprofessional samen. Zijn er vragen of opmerkingen? We staan 24/7 klaar met een passende oplossing.

Waar OvA zorg voor staat

Samenwerken met OvA Zorg

Bij OvA zeggen we altijd: zorg is mensenwerk. Werken in de zorg via OvA Zorg betekent een kritische screening van onze kant, van zowel zorgprofessional als zorginstelling. We vinden het belangrijk om een duurzame werkrelatie op te bouwen en beide partijen zo goed mogelijk te matchen. Je behoudt overigens zelf de regie; jij bepaalt met wie je werkt.

Werken met passie en plezier

Het belangrijkste in alles wat wij doen is werken met passie en plezier. We hanteren een flexibele houding en vinden loyaliteit en een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Door ervaring in de zorg weten we als geen ander hoe de vork in de steel zit en begrijpen we de behoeften van zowel zorgprofessional als zorginstelling. We werken met korte lijnen en heldere communicatie. Ontzorgen is ons kernwoord.

Waar staat OvA Zorg voor?

  • Altijd een passende baan. Wij zorgen voor werk dat bij je past. Daarnaast bieden we cursussen en trainingen aan, zodat je altijd bent uitgerust voor de baan van je dromen. Zo kan je onbezorgd je werk doen en jezelf blijven ontwikkelen.
  • Snelle schakeling. Zorg kan en mag nooit wachten. Daarom staat OvA Zorg garant voor een snelle schakeling tussen zorgprofessional en zorginstelling. Selectie en matching worden vlot doch kritisch uitgevoerd, zodat je snel aan de slag kunt.
  • Tijdbesparende automatisering. Zorg is maatwerk, maar alles eromheen hebben we waar mogelijk geautomatiseerd. De online omgeving en app nemen veel werk uit handen van onze zorgprofessionals en opdrachtgevers.
  • Duurzame relaties. Door zorg op maat te bieden en een deel van onze fee te investeren in zorgprojecten maken we de wereld telkens een stukje beter voor iedereen.

Werken met passie en plezierr

Bij OvA Zorg geloven we dat wie werkt met passie en plezier, beter werkt levert. Samen zorgen we voor zorg op maat en een match waar iedereen plezier aan beleeft. We hanteren een flexibele houding en vinden loyaliteit en een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Door ervaring in de zorg weten we als geen ander hoe de vork in de steel zit en begrijpen we de behoeften van zowel zorgprofessional als zorginstelling. We werken met korte lijnen en heldere communicatie. Ontzorgen is ons kernwoord.

Enthousiast geworden over een samenwerking met OvA Zorg? Neem contact met ons op, we vertellen graag wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Onze blogs

Laatste nieuws

Topverhalen in de secties Gezondheid & Geneeskunde, Geest & Hersenen en Goed leven. Uw bron voor het laatste onderzoeksnieuws.

Maak Kennis Met

zorgbemiddelingsbureau arnhem

Met ruime ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgprofessionals en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met: