fbpx

Zorgbemiddelingsbureau Westervoort

Bemiddelen | Detacheren | Uitzenden

Wanneer je zelfstandig ondernemer in de zorg bent is het een prettig gevoel om er niet alleen voor te staan. Dat je een partner hebt waar je met vragen terecht kunt, die jou proactief informeert over nieuwe trends en ontwikkelingen, waar je terecht kunt als je vragen hebt en die gericht voor je op zoek gaat naar nieuwe opdrachtgevers. Heb jij hier als zzp’er in de zorg ook behoefte aan? Zorgbemiddelingsbureau Arnhem kan je hierbij helpen.

Zorgbemiddelingsbureau Westervoort

Kwaliteit in zorg is belangrijk. OvA Zorg is de schakel tussen zzp-ers in de zorg en zorginstellingen en garandeerd altijd goede matches. We leveren zorg op maat, waarbij we kijken naar het individu en welke zorgprofessional daar het beste bij past. Zorgbemiddelingsbureau OvA zorg is een landelijk bemiddelingsbureau dat staat voor kwaliteit. Wij hebben door heel Nederland goed geschoolde en zeer vakbekwame zzp’ers. Ook onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Weten wat OvA Zorg voor jou middels zorgbemiddeling kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Vind snel werk dat bij je past

OvA Zorg functioneert als een uitzendbureau in de zorg, zorgbureau en zorg detacheringsbureau en is de schakel tussen de zorgprofessional en zorginstelling. Bij OvA Zorg vind je werk dat bij je past. Ons landelijke netwerk bestaat uit opdrachtgevers die breed actief zijn in zorg en welzijn. Dat is fijn, want dan heb je iets te kiezen. Vind je flexibel werken belangrijk of wil je jezelf vooral ontwikkelen? Het kan allemaal. Jij hebt de regie. Wanneer je OvA zorg inschakelt hoef je minder tijd te spenderen aan marketing of sales. In jouw persoonlijke online omgeving wordt alles op een centrale plek geregeld en kun je onder andere de administratie doorvoeren. OvA Zorg heeft de juiste connecties al in huis, waardoor de kans op een snelle, duurzame match wordt vergroot.

OvA brengt zorginstelling en zorgprofessional samen. Zijn er vragen of opmerkingen? We staan 24/7 klaar met een passende oplossing.

Waar OvA zorg voor staat

Werkgebieden OvA Zorg

OvA is de brug tussen zorgprofessionals en zorginstellingen in verschillende sectoren in de zorg. Denk aan:

  • Jeugdzorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Ouderenzorg
  • Ambulante zorg

Waar staat OvA Zorg voor?

OvA Zorg is gevestigd in Arnhem en detacheert, bemiddelt en zendt zorgprofessionals uit door het hele land. Met ruime kennis en ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgverleners en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met:

Wij streven naar een continue perfecte match tussen zorgprofessionals en zorginstellingen!

Waarom kiezen voor OvAzorg?

  • Altijd een passende functie. Wij leveren maatwerp en zorgen voor de perfecte match. Daarnaast bieden we cursussen en trainingen aan, zodat je altijd bent uitgerust voor de baan van je dromen. Zo kan je onbezorgd je werk doen en jezelf blijven ontwikkelen.
  • Snelle schakeling. Zorg is belangrijk en kan nooit wachten. OvA Zorg garant voor een snelle schakeling tussen zorgprofessional en zorginstelling. Selectie en matching worden vlot doch kritisch uitgevoerd, zodat je snel aan de slag kunt.
  • Tijdbesparende automatisering. Zorg is maatwerk, maar alles eromheen hebben we waar mogelijk geautomatiseerd. De online omgeving en app nemen veel werk uit handen van onze zorgprofessionals en opdrachtgevers.
  • Duurzame relaties. Door zorg op maat te bieden en een deel van onze fee te investeren in zorgprojecten maken we de wereld telkens een stukje beter voor iedereen.

Werken met passie en plezier

Bij OvA Zorg geloven we dat wie werkt met passie en plezier, beter werkt levert. We hanteren een flexibele houding en vinden loyaliteit en een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Door ervaring in de zorg weten we als geen ander hoe de vork in de steel zit en begrijpen we de behoeften van zowel zorgprofessional als zorginstelling. We werken met korte lijnen en heldere communicatie. Ontzorgen is ons kernwoord.

Enthousiast geworden over een samenwerking met zorgbureau OvA Zorg? Neem contact met ons op, we vertellen graag wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Onze blogs

Laatste nieuws

Topverhalen in de secties Gezondheid & Geneeskunde, Geest & Hersenen en Goed leven. Uw bron voor het laatste onderzoeksnieuws.

Maak Kennis Met

blank

Met ruime ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgprofessionals en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met: