fbpx

Zorgbemiddelingsbureau Elden

Bemiddelen | Detacheren | Uitzenden

Zorgbemiddelingsbureau OvAzorg is doorlopend op zoek naar enthousiaste ZZP’ers (Helpenden, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen) voor in de.

  • Jeugdzorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Ouderenzorg
  • Ambulante zorg

Je blijft als zzp-er baas over je eigen beschikbaarheid, er zijn geen verplichtingen en wij zijn als bemiddelingsbureau een centraal aanspreekpunt voor jou. Wij proberen je zoveel mogelijk de randzaken uit handen te nemen en jouw belangen te behartigen. Daarbij waarborgen wij altijd jouw zelfstandigheid.

OvA Zorg is er voor de zorgprofessionals en zorginstellingen

OvA Zorg is het zorgbemiddelingsbureau voor zorgprofessionals en zorginstellingen die zorgt voor een kwalitatieve snelle match. We kijken hierbij echt naar het individu, dat kan zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer zijn. Weten wat OvA Zorg zorgbemiddeling voor voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met zorgbureau Arnhem, het bemiddelingsbureau nabij Velpen.

Waarom zorgbemiddeling?

Wij als zorgbemiddelingsbureau in Arnhem bemiddellen op jouw verzoek actief wanneer je te maken krijgt met een te lange wachtlijst in jouw ziekenhuis. Wij bemiddelen voor zowel dagbehandeling, poliklinische hulp als een opname. Wanneer je een verzoek voor zorgbemiddeling indient, nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op. OvAzorg is de fundamentele link tussen zorgprofessional en zorginstelling. Bovendien wordt er veel werk uit handen genomen, voor beide partijen. Er is een persoonlijke omgeving online waar je onder andere de administratie doorvoeren. Daarnaast hoef je minder tijd te spenderen aan marketing of sales. OvA Zorg heeft de juiste connecties al in huis, waardoor de kans op een snelle, duurzame match wordt vergroot.

OvA brengt zorginstelling en zorgprofessional samen. Zijn er vragen of opmerkingen? We staan 24/7 klaar met een passende oplossing.

Waar OvA zorg voor staat

Samenwerken met OvA Zorg

Bij OvA zeggen we altijd: zorg is mensenwerk. Werken in de zorg via OvA Zorg betekent een kritische screening van onze kant, van zowel zorgprofessional als zorginstelling. We vinden het belangrijk om een duurzame werkrelatie op te bouwen en beide partijen zo goed mogelijk te matchen. Je behoudt overigens zelf de regie; jij bepaalt met wie je werkt.

Werken met passie en plezier

OvA zorgt voor werken met passie en plezier. We hanteren een flexibele houding en vinden loyaliteit en een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Door ervaring in de zorg weten we als geen ander wat de behoeften van zowel zorgprofessional als zorginstelling zijn. We werken met korte lijnen en heldere communicatie. Ontzorgen is ons kernwoord.

Enthousiast geworden over een samenwerking met OvA Zorg zorgbureau? Neem contact met ons op, we vertellen graag wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Waar staat OvA Zorg voor?

  • Altijd een passende baan. Wij zorgen voor werk dat bij je past. Daarnaast bieden we cursussen en trainingen aan, zodat je altijd bent uitgerust voor de baan van je dromen. Zo kan je onbezorgd je werk doen en jezelf blijven ontwikkelen.
  • Snelle schakeling. Zorg kan en mag nooit wachten. Daarom staat OvA Zorg garant voor een snelle schakeling tussen zorgprofessional en zorginstelling. Selectie en matching worden vlot doch kritisch uitgevoerd, zodat je snel aan de slag kunt.
  • Tijdbesparende automatisering. Zorg is maatwerk, maar alles eromheen hebben we waar mogelijk geautomatiseerd. De online omgeving en app nemen veel werk uit handen van onze zorgprofessionals en opdrachtgevers.
  • Duurzame relaties. Door zorg op maat te bieden en een deel van onze fee te investeren in zorgprojecten maken we de wereld telkens een stukje beter voor iedereen.

OvA Zorg, hét bureau voor detachering in de zorg!

Onze blogs

Laatste nieuws

Topverhalen in de secties Gezondheid & Geneeskunde, Geest & Hersenen en Goed leven. Uw bron voor het laatste onderzoeksnieuws.

Maak Kennis Met

blank
Met ruime ervaring weten we dat het in de zorg anders kan. Daarom vragen we ons iedere dag af hoe we zorgprofessionals en zorginstellingen nog beter kunnen helpen. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van onze zorgprofessionals en zorgorganisaties. Wij houden ons bezig met: