fbpx

Ben jij klaar met de lastige zoektocht naar hardwerkende ZZP’ers in de zorg? 

Verlang jij naar een plek waar gescreende ZZP’ers direct beschikbaar zijn voor jouw organisatie? Dan is onze brochure wat jij nodig hebt!

Je kunt niet meer zonder ZZP’ers

Je hebt zelfstandige zorgmedewerkers nodig om de organisatie draaiende te houden. Een verhoogd ziekteverzuim onder vaste werknemers, uitval door corona of te veel wisselende diensten. Wat de reden ook mag zijn, jij hebt zorgprofessionals nodig. Het vinden van de juiste professionals verloopt nu stroef: ze zijn lastig te vinden of de kwaliteit blijft achter.

Onze brochure is een informatiebundel waarmee jij ontdekt hoe het vinden van geschikte en hardwerkende ZZP’ers een eenvoudig en versneld proces wordt, door ons kan jij je aandacht vestigen op andere belangrijke zaken binnen de organisatie. Na het lezen van de brochure en jezelf volledig kosteloos aanmelden ben jij voor altijd af van uren zoeken naar geschikt personeel. Een verrijking binnen de zorg.

Voor het lezen van de brochure

5

Ben je veel tijd kwijt met zoeken naar persooneel

5

Moet je zelf alle documentatie in orde maken

5

Ben je uren kwijt aan de urenregistratie en facturatie

5

Verloopt de communicatie met ZZP’ers stroef

5

Werk je met verschillende systemen die niet op elkaar aansluiten

5

Moet jij de ZZP’ers screenen

Na het lezen van de brochure:

9

Is de toegewijde ZZP’er die jij zocht razendsnel gevonden

9

Hoef je geen tijd meer kwijt te zijn aan documentatie

9

Kan de urenregistratie en facturatie geautomatiseerd worden

9

Weet je hoe de communicatie via onze werkomgeving & app werken en kunnen deze worden versneld.

9

Kan jij alles omtrent ZZP’ers in de zorg onderbrengen bij een organisatie. Dat scheelt werk & tijd

9

Weet jij dat al onze ZZP’ers zijn gescreend door OvA

9

Kan jij meerdere processen binnen jullie zorgorganisatie optimaliseren

9

Wordt het voor jou mogelijk om werken met ZZP’ers in de zorg weer leuk te maken, zoals het hoort

9

Kan jij je eigen leven makkelijker maken

9

Weet je zeker dat je hardwerkende en toegewijde ZZP’ers inschakelt met hart voor de zorg!

Ons verhaal

Wij zijn zelf jarenlang zorgprofessionals en weten daarom wat er nodig is in deze wereld. We liepen tegen het probleem aan dat de communicatie tussen organisatie en ZZP’er niet altijd even makkelijk verliep, we hebben besloten onze krachten te bundelen en hier iets tegen te doen. Twee ervaren zorgprofessionals, meerdere jaren ervaring en een passie voor de zorg. 

In deze jaren hebben we veel geleerd, maar bovenal gezien hoe dankbaar en mooi het is om goede zorg te kunnen verlenen. We hebben met eigen ogen gezien dat zorgprofessionals met de juiste achtergrond, een ruime praktijkervaring en een passie voor hun vak het leven van zorgbehoevenden een stukje mooier kunnen maken.

Maar het koppelen van de juiste professional aan een bepaalde organisatie, daar zagen we het vaak misgaan. Onwijs zonde, op die manier worden de kwaliteiten van deze professionals niet ten volste benut. Met die gedachte zijn we OvA Zorg op gaan zetten, de zorgbemiddelaar die het net even anders doet.

Hardwerkende ZZP’ers zijn een verrijking van onze wereld, we geloven dat deze professionals voor zorgorganisaties de beste keuze zijn wanneer zij even wat extra capaciteit nodig hebben. Jij wil toch ook kunnen rekenen op kwalitatieve medewerkers wanneer het ziekteverzuim onverhoopt oploopt onder vaste werknemers?

Wij weten wat zorgorganisaties nodig hebben en hoe we onze eigen professionals het beste kunnen ondersteunen. Een combinatie die je niet bij veel zorgbemiddelaars ziet, dit is het resultaat van onze jarenlange aanwezigheid in de zorg. Wij weten wat er speelt.

Anderen werken ook met OvA na het lezen van de brochure. Hun ervaringen:

vince

OvA Zorg is een zeer betrouwbare, flexibele maar bovenal kundige partij gebleken. Er zit veel kennis aangaande de doelgroep evenals de gewenste professionele (basis)houding.

OvA Zorg bedient ORO op begeleider B niveau evenals zorg coördinator niveau. Hiermee bereiken we de gehele lijn en laten ze zowel in theorie als praktijk zien hoe teams, maar met name individuen, cliënten juist begeleiden met een specifieke hulpvraag.

Sandra Postema,

i.a. manager

vince

De samenwerking met OvA zorg vind ik erg prettig.
Als ik vragen had dan waren ze altijd bereikbaar. Ook is er altijd een duidelijke communicatie waardoor beide partijen weten waar ze aan toe zijn en er ook geen misverstanden ontstaan.

Het gebruik van de app werkt heel prettig, waardoor je zelf nauwelijks tot geen administratie hebt. De diensten verschijnen op de app en deze kun je dan accepteren en komen vanzelf in je agenda van OvA zorg te staan. Je dient de uren in en de factuur ontvang je vanzelf. Ideaal!

Romy van de Beek

 

blank

Wij maken de zorg leuker!

Wij zitten al jaren in de zorg en merken dat er structureel wat misgaat in de zoektocht naar geschikte ZZP’ers. We hebben onze krachten en ervaring gebundeld om alles wat eenvoudiger te maken in de zorg. Met OvA Zorg kunnen jullie als organisatie sneller schakelen en zorg op niveau blijven bieden. 

Ervoor zorgen dat werken met ZZP’ers in de zorg weer wordt waar het ooit voor is bedacht: flexibel kunnen zijn als organisatie. Daarom download je onze brochure.

Voordelen

blank

Facturatie en urenregistratie geautomatiseerd

blank

Gemakkelijk beschikbare zorgprofessionals vinden

blank

Geen screening meer nodig